Главная » 2013 » Жовтень » 19 » Про проведення конкурсу "Вчитель-новатор"
16:16
Про проведення конкурсу "Вчитель-новатор"

     Згідно листа Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України від 27.09.2013 № 14 1/10-3120 та на виконання програми «Партнерство в навчанні» компанія «Майкрософт Україна», Інститут інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України проводять Десятий всеукраїнський конкурс «Вчитель - новатор». Метою конкурсу є підтримка педагогів, які запроваджують сучасні інформаційно-комунікаційні технології в навчальну діяльність.


     Інформуємо, що до участі в конкурсі запрошуються педагогічні працівники закладів освіти незалежно від форми власності та студенти педагогічних навчальних закладів, науковці. Конкурсні роботи приймаються до 31 грудня 2013 року.

     Детальніше із Положенням про конкурс, умовами участі в ньому та інформацією про призовий фонд можна ознайомитися на сторінці тематичної дискусії «Десятий Всеукраїнський конкурс «Вчитель-новатор» в освітній мережі Microsoft «Партнерство в навчанні» http://bit.ly/14vUQyY або http://www.pil-network.com/Discussion/be101373-5865-46e3-bd3d-d5e41ae583a4 (зверніть увагу на нові посилання та зміни в адресі сайту).

     За довідками звертатись до координатора конкурсу Артура Кочаряна (a.kocharyan@shkola.org.ua).

     Запрошуємо педагогічних працівників взяти активну участь у конкурсі та проінформувати відділ інформаційних технологій облІППО про обрані номінації та теми проектів учасників конкурсу (ipoinform@yandex.ruippovit@hotmail.com.).

Реєстрація в глобальній мережі "Партнерство в навчанні" (вебінар)


Просмотров: 464 | Добавил: efremova-marina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0