Главная » 2018 » Грудень » 10 » "УЧИТЕЛЬ РОКУ - 2019"
14:59
"УЧИТЕЛЬ РОКУ - 2019"

28 листопада 2018 року в місті Слов’янську на базі Слов’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8 завершився І (зональний) етап конкурсу професійної майстерності "Учитель року - 2019" у номінації «Основи здоров’я». Цього дня закінчились останні випробування з педагогічної майстерності для 3 відданих своїй справі педагогів. На протязі трьох днів учителі змагалися за право гідно представити свою школу на обласному рівні. Для цього конкурсантам необхідно було подолати багато конкурсних випробувань: «Методичний практикум», «Проект», «Тестування з фахової майстерності», «Урок», «Практична робота». Учасники конкурсу виявили належний рівень професійності та фахової майстерності. Кожному вчителю вдалося розкрити свої професійні здібності і напрацювання, поділитись власним досвідом з колегами, узяти щось найцінніше для подальшого професійного зростання.

Члени фахового журі конкурсу розглянули надані конкурсантами матеріали, оцінили їх з точки зору актуальності, інноваційності, змістовності, оригінальності, практичної значущості, культури оформлення.

На підставі висновків журі лауреатом І (зонального) туру конкурсу «Учитель року - 2019» у номінації «Основи здоров’я» стала Папуга Нонна Василівна.

Вітаємо Нонну Василівну й бажаємо подальших успіхів!

На данном изображении может находиться: 2 человека, в том числе Нонна Папуга, люди улыбаются, люди стоят

Просмотров: 447 | Добавил: efremova-marina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: