Главная » 2016 » Листопад » 28 » ТИЖДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ
12:30
ТИЖДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ

З 10 по 14 листопада в нашій школі проходив ТИЖДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ. У рамках тижня пройшло багато різноманітних заходів.

Яскраві учнівські стіннівки, присвячені рідній мові, і сьогодні милують око і вражають цікавим матеріалом. Але найяскравішим заходом тижня було, звичайно, святкове відкриття.

З метою реалізації плану заходів щодо вшанування пам'яті І.Франка вчитель Сазонова Н.В. провела для учнів старших класів літературно-мистецьке свято "Тричі мені являлася любов". У бібліотеці школи організовано постійно діючу виставку літературних творів І.Франка "Ми мусимо навчитися чути себе українцями". 

9 листопада, у День української писемності, учителі та учні школи в кількості 130 взяли участь у проведенні Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності. Найкращими роботами визнані диктанти Хацька Микити (11 клас), Суховій Дарини (11 клас), Батищева Данила (9А клас).

Заходи, проведені протягом ТИЖНЯ, надихнули учасників на подальше вивчення рідної мови, удосконалення та збагачення власного словника, подальшу участь у конкурсах та олімпіадах. 

Просмотров: 361 | Добавил: efremova-marina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: