Главная » 2016 » Листопад » 28 » СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕДАГОГІВ
11:51
СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕДАГОГІВ

Україна продовжує процес інтеграції в Європейську спільноту, змінює стандарти життя, освітні пріоритети. Зміни в суспільстві потребують  перезавантаження освітянської системи. Метою педагогічної громади Слов’янська, Святогірська та Миколаївки  наразі є перетворення освіти на чинник економічного зростання, джерело національної єдності, засіб соціального просування кожного громадянина.

Нововведення не оминули й новий навчальний рік: створюється опорна школа, впроваджується дистанційно-екстернатна система навчання з використанням освітньої платформи, активно розробляється Концепція нової української школи, що передбачатиме зміну програм, підручників, стандартів та підходів вчителів. Концепція буде впроваджена в 2018 році, але зміни в навчальні програми початкової школи та програми 10-11 класів вносяться вже зараз, крім того плануються поступова переорієнтація системи освіти.

Ці та інші питання розглядалися на серпневій конференції педагогічних працівників, яка відбулася в Слов’янській ЗОШ № 12.

До початку конференції педагоги мали можливість ознайомитися з матеріалами фестивалю скрайбінгів, що висвітлювали реалізацію положень Концепції національно-патріотичного виховання на уроках та в позаурочній діяльності у загальноосвітніх навчальних закладах міста.

 

 

Просмотров: 284 | Добавил: efremova-marina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: