Главная » 2017 » Грудень » 01

22 листопада 2017 року в школі відбувся міський семінар для вчителів початкових класів. У рамках семінару було проведено інтегрований урок з математики та природознавства у 3-Б класі (учитель Мартюшева Л.В.). Учні виявили високий рівень підготовки. Урок пройшов на високому методичному рівні.  

Фото Марины Ефремовой.

Переглядів: 301 | Додав: efremova-marina | Дата: 01.12.2017

23 листопада 2017 року відбувся психолого-педагогічний консиліум з адаптації 5-х класів за участі адміністрації школи, учителів-предметників, учителів початкової школи, практичного психолога. Його мета: організувати обмін спостереженнями, думками педагогів, які працюють у 5 класі, адміністрації, учителів початкової школи, психолога для всебічного виявлення особистості кожної дитини; сприяти вирішенню навчально-виховних завдань під час адаптаційного періоду; формувати знання про вікові та особистісні проблеми учнів п’ятого класу; обговорити деякі аспекти психологічних особливостей переходу дітей із початкової школи в середню; виробити напрями роботи для профілактики дезадаптації, покращення клімату в класних колективах.

Фото Марины Ефремовой.

Фото Марины Ефремовой.

Переглядів: 270 | Додав: efremova-marina | Дата: 01.12.2017

З 06 по 10 листопада у школі пройшов Тиждень української писемності та мови. Класні керівники 5-11 класів провели класну годину з теми "Українська державна мова - символ єднання та престижу українського народу", учні 5-6 класів узяли участь у конкурсі малюнків "Слова... У вас мудрість вічна і любов жива". Бібліотекар школи провела годину поезії "Слово в душі - душа у слові".

Учні 3-4 та 5-11 класів узяли участь у І етапі Міжнародного конкурсу ім. П.Яцика та Всеукраїнському радіодиктанті національної єдності.

Фото Марины Ефремовой.

 

Переглядів: 287 | Додав: efremova-marina | Дата: 01.12.2017

18 жовтня 2017 року відбулося засідання педагогічної ради школи з теми "Інтеграція навчання як засіб формування компетентностей учнів у різних галузях науки". Були розглянуті основні аспекти інтегрованого навчання. Вивчаючи можливості інтегрованого навчання, усі переконалися, що за ним - велике майбутнє. 

Фото Наталии Гелюх.

Переглядів: 281 | Додав: efremova-marina | Дата: 01.12.2017